1 min læsningRekordernes mester: Roberto Mancini opnår ny italiensk milepæl

44 kampe. 30 som sejrherrer, 11 pointdelinger og 3 i taberens rolle. Det er de nøgne tal, som Mancini har opnået i spidsen for Italien. Og det er nu en ny rekord for flest kampe vundet på færrest mulige forsøg.

1 min læsning
Roberto Mancini fortsætter ufortrødent med at hive rekorder hjem, som italiensk manager. Foto: Franck Fife AFP/Ritzau Scanpix

Den succesrige manager for Italien, Roberto Mancini, er efter gårsdagens sejr over Belgien blevet rekordindehaver. Han er den første italienske træner til at vinde 30 kampe på det færreste antal kampe, nemlig 44 af slagsen.

Sådan lyder det fra OptaPaulo, der er et statistikbaseret medie.

Til sommerens EM kunne Mancini ellers brøste sig af, at være ubesejret i 37 kampe i træk, men det fik de spanske tropper sat en stopper for i semifinalen. Ikke desto mindre, buldrer de azurblå nu videre med en ny og overbevisende pointhøst, der har skabt fundamentet for kulttrænerens flotte rekord.

Læs også: Den norske hovedpine: Forsvarsspillere eftersøges til Uniteds weekendkamp – og hvad med Phil Jones?

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer