1 min læsningDen tilbagevendte målkonge er stolt over sin første triumf med Frankrig

Karim Benzema har spillet 92 kampe for det franske landshold, men det var først i denne sommer han vendte tilbage efter interne kontroverser, der satte ham af holdet i 2015. Nu hylder angriberen sine franske kompaner, mens han glæder sig over sit første trofæ med 'Les Bleus'.

1 min læsning
Karim Benzema kunne holde hænderne over hovedet, da finalekampen mellem Frankrig og Spanien blev fløjtet af. Foto: Miguel Medina AFP/Ritzau Scanpix

Frankrig vandt i går Nations League-finalen mod Spanien med cifrene 2-1, og det trofæ bringer stor glæde hos franskmændenes hjemvendte søn, nemlig Real-Madrid spilleren Karim Benzema.

I et interview til Eurosport efter kampen fortæller franskmanden, at han er meget stolt over at vinde sin første titel med sit landshold:

– Det er en meget vigtig titel for mig. Jeg har været stolt af min indsats i lang tid, så at komme tilbage på landsholdet og vinde et trofæ gør mig glad, siger den franske targetmand inden han uddyber:

– Det giver mig store forhåbninger for fremtiden med landsholdet. Vi har nemlig nogle rigtig gode spillere på holdet, afrunder Benzema.

Læs også: Mbappé sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer