International Fodbold

Den tilbagevendte målkonge er stolt over sin første triumf med Frankrig

Karim Benzema har spillet 92 kampe for det franske landshold, men det var først i denne sommer han vendte tilbage efter interne kontroverser, der satte ham af holdet i 2015. Nu hylder angriberen sine franske kompaner, mens han glæder sig over sit første trofæ med 'Les Bleus'.

Karim Benzema kunne holde hænderne over hovedet, da finalekampen mellem Frankrig og Spanien blev fløjtet af. Foto: Miguel Medina AFP/Ritzau Scanpix

Frankrig vandt i går Nations League-finalen mod Spanien med cifrene 2-1, og det trofæ bringer stor glæde hos franskmændenes hjemvendte søn, nemlig Real-Madrid spilleren Karim Benzema.

I et interview til Eurosport efter kampen fortæller franskmanden, at han er meget stolt over at vinde sin første titel med sit landshold:

– Det er en meget vigtig titel for mig. Jeg har været stolt af min indsats i lang tid, så at komme tilbage på landsholdet og vinde et trofæ gør mig glad, siger den franske targetmand inden han uddyber:

– Det giver mig store forhåbninger for fremtiden med landsholdet. Vi har nemlig nogle rigtig gode spillere på holdet, afrunder Benzema.

Læs også: Mbappé sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P