1 min læsningVerratti dedikerer sig til Paris: Jeg vil blive for altid

Italienske Marco Verratti var bare 19 år gammel, da han for snart ti år siden skiftede Pescara ud med Paris. Den beslutning har han ikke fortrudt, for han er dedikeret til at blive i Lysenes By resten af sit liv.

1 min læsning
Marco Verratti er indtil videre noteret for 48 landskampe. Foto: Marco Bertorello/Reuters/Ritzau Scanpix

For præcis en uge siden rundede Marco Verratti et skarpt hjørne i Paris Saint-Germain.

Den 28-årige italiener spillede sin kamp nummer 350 for den franske storklub, og selvom han er både født og opvokset i Italien, så skal støvlelandet næppe regner med, at han nogensinde flytter tilbage igen.

– Jeg er blevet en mand og har fundet kærligheden her (i Paris, red.). Alt, jeg har oplevet her, vil blive fantastiske minder. Livet efter fodbold? Der er stadig lidt tid. Det jeg ved, er, at jeg vil blive boende her i Paris for altid, siger Marco Verratti ifølge Football Italia.

Læs også: Stolpe ud for Belgien, da Italien vandt bronze

Paris Saint-Germain hentede midtbanespilleren i Serie B-klubben Pescara i sommeren 2012, og den italienske landsholdsspiller har derfor taget hul på sin tiende sæson i den franske klub.

– Paris har givet mig alt! Fra et fodboldperspektiv har jeg haft muligheden for at spille med store mestre i store kampe, hvilket var det, jeg ønskede over alt andet. Jeg blev forelsket i denne klub, og derfor forsøger jeg altid at gøre mit bedste og betale tilbage på den tillid, jeg blev vist, lyder det fra Verratti.

Marco Verratti spillede den første time af Nations League-semifinalen mod Spanien i onsdags, men søndag kom den 28-årige midtbanespiller ikke på banen, da Italien slog Belgien i kampen om bronze.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer