1 min læsningSouthgate er rolig på Jadon Sanchos vegne: Meget at tage ind

Jadon Sancho har ikke helt fået den start på tilværelsen i Manchester United, som han kunne have håbet på, men endnu er der ingen grund til bekymring, mener den engelske landstræner Gareth Southgate.

1 min læsning
Jadon Sancho har spillet 22 landskampe for England, men det er kun blevet til fuld tid i de fem. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Jadon Sancho har endnu til gode at spille en hel kamp i Premier League og Champions League for Manchester United.

Den 21-årige englænder skiftede denne sommer Dortmund ud med Manchester United, og selvom han kostede den engelske klub hele 85 millioner euro, så har han stadig til gode at overbevise om, at han er pengene værd. Endnu er det dog ikke noget at være bekymret for, vurderer den engelske landstræner.

– Vi burde ikke være overrasket over, at det er en stor omvæltning for en ung spiller med ny liga, ny klub, ny spillestil. Det er meget at tage ind, at han igen bor i Manchester og alt der er involveret i at flytte hus, siger den engelske landstræner Gareth Southgate ifølge Sky Sports.

Sancho spillede lørdag de første 73 minutter for Southgates tropper i udekampen mod Andorra, og her blev det til to assist og en præstation, som landstræneren var godt tilfreds med.

– Det kommer til at tage tid, men han viste mange af de kvaliteter, han har, mod Andorra, og jeg ved, at det også vil komme for hans klub, lyder det fra Southgate.

Jadon Sancho fik debut på det engelske landshold under netop Gareth Southgate i oktober 2018.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer