1 min læsningRonaldo er stolt over sine milepæle på landsholdet, men er sulten på mere

Christiano Ronaldo skriver, at han er særlig stolt over præstationerne for landsholdet, hvor han bliver ved med at sætte nye rekorder. Senest blev han den mest scorende spiller i international fodbold nogensinde.

1 min læsning
Christiano Ronaldo har allerede udmærket sig på landsholdet, men han er slet ikke færdig med at jagte rekorder, hvis det står til ham selv. Foto: Pedro Nunes Reuters/Ritzau Scanpix

Den portugisiske stjernespiller ser tilbage med stor glæde på sine efterhånden mange landsholdskampe, hvor det er blevet til hele 181 af slagsen med 112 mål til følge.

I et Instagram-opslag fortæller den hjemvendte Manchester United-søn, at han er stolt over sine præstationer for Portugal, hvor han blandt andet har slået rekorden som den mest scorende i international fodbold – nogensinde.

– Det er altid godt at opnå rekorder, men dem, man opnår for landsholdet (Portugal, red.), vil altid have en særlig betydning. 181 kampe med landsholdet er 181 grunde til at være stolt af. Og at score mod 46 forskellige lande er noget, jeg aldrig havde troet var muligt. Lad os ikke stoppe her, lad os kæmpe for mere. Forza Portuga!

Christiano Ronaldo og Portugal møder tirsdag Luxemborg på portugisisk græs på stadionet Estádio Algarve.

Læs også: Mike Ashley hviler ikke på laurbærrene: Lun på Championship-klub

View this post on Instagram

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer