Dansk Fodbold

Hjulmand om Schmeichel og Kjærs nomineringer: Vi skal huske at hylde vores helte

Ifølge landstræneren er det vigtigt at hylde Kasper Schmeichel og Simon Kjærs storartede nomineringer til Lev Yashin Award. Det fortalte han i går i forbindelse med Danmarks overbevisende sejr ude mod Moldova på 4-0.

Landstræner Kasper Hjulmand kunne tage et knusende sikkert 4-0 resultat med fra VM-kvalifikationskampen mellem Moldova-Danmark, der i går blev spillet på Zimbru Stadium i Chisinâu. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Den danske landstræner Kasper Hjulmand lovpriste i går Kasper Schmeichel og Simon Kjærs respektive nomineringer til henholdsvis Lev Yashin Award og Ballon d’Or. 

Til Kanal 5 fortalte den karismatiske Hjulmand, at vi skal anerkende hvor store præstationer de to nomineringer faktisk er: 

Læs også: Ulven kom aldrig: Danmark igen klasser over Moldova

– Vi skal huske at hylde vores helte. Jeg synes generelt vi er ekstremt dårlige til at svinge os op og være stolte og hylde. At vi har to så dygtige spillere, der er med på to sådanne lister – i øvrigt fuldt fortjent – det skal vi bare lette på hatten over og hylde dem, siger den tidligere Lyngby, FC Nordsjælland og Mainz-træner til tv-stationen inden han uddyber spillerne som rollemodeller:

 – Vi skal sørge for, at alle børn, der sidder derhjemme og kigger, og alle de øvrige spillere på holdet, at de sigter højt, og så skal vi alle sammen huske at hylde sådan et par spillere, for man kommer kun på sådan en liste, hvis man er absolut verdensklasse, afslutter den empatiske danske træner.

Læs også: Kjær om Ballon d’Or: Det havde jeg ikke forventet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P