1 min læsningNorges VM-håb holdt i live i Tyrkiet

Håbet om kvalifikation til VM lever stadig for både Norge og Tyrkiet, efter de to nationer fredag aften delte i deres indbyrdes opgør i den tyrkiske hovedstad. Begge hold forpassede dog også muligheden for at holde presset på gruppens duks fra Holland, mens også Montenegro holder sig til.

1 min læsning
Norge holder med aftenens uafgjorte resultat Tyrkiet bag sig i puljen. Foto: Ozan Kose/AFP/Ritzau Scanpix.

Der blev hverken til champagne eller gravøl for nogle af holdene, da Norge fredag aften var på besøg hos Istanbul i VM-kvalifikationsgruppe G.

Norge kunne med en sejr holde trit med Holland i toppen af gruppen, mens Tyrkiet skulle bruge en sejr for at spille sig forbi nordmændene på den playoff-givende andenplads, og det var hjemmeholdet der kom bedst fra land.

Efter seks minutters spil kæmpede Marseille-spilleren Cengiz Ünder sig igennem to-tre tacklinger i det norske forsvar, og i stedet for selv at afslutte på den norske målmand, spillede han uselvisk Karem Akturkoglu i himmelen, og med en nem afslutning kunne den unge Galatasaray-angriber bringe hjemmeholdet foran.

Norge, der var uden Erling Haaland i truppen, kom dog tilbage kort før pausen, hvor Kristian Thorstvedt lige akkurat holdt sig onside og kunne bringe balance i regnskabet.

En forholdsvis lige kamp endte uden yderligere scoringer, selvom Mohamed Elyounoussi i fem minutters overtid havde en gylden mulighed for at heade alle tre point til Norge. Southampton-spilleren misbrugte dog chancen fra nær hold, og dermed blev det til en pointdeling, som normændene trods alt kan være bedst tilfreds med.

I gruppens øvrige kampe fik Holland en overraskende smal favoritsejr i Letland, hvor Davy Klaassens mål efter 19 minutter blev kampens eneste scoring.

Også Montenegro fik en pligtsejr i Gibraltar, hvor slutresultatet blev 0-3.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer