1 min læsningNewcastle-borgmester hilser nye ejere og tider velkommen

Det saudiarabiske konsortium PIF har købt og overtaget Newcastle United. Noget, som vækker stor glæde hos byens borgmester Nick Forbes.

1 min læsning
Newcastle

Nyheden om, at Premier League-klubben Newcastle United er kommet på nye og saudiarabiske hænder, vækker stor glæde hos byens borgmester Nick Forbes. Han ser nemlig frem mod tider, som ganske vist er helt nye i den nordengelske fodboldklub.

– Dette er en betydningsfuld dag i historien for både klubben og vores by. Jeg ved, at fansene vil være glade for nyheden, og de er spændte på at byde en afgørende ny retning for klubben velkommen.

– Fodbold er så vital en del af Newcastles identitet og St. James Park er for mange både bogstaveligt og metaforisk det bankende hjerte i byen. Udsigten til succeserne på banen giver os alle noget mere at håbe på, lyder det fra Nick Forbes i en udtalelse.

– Newcastle United er vores bys største nationale og internationale brand. Derfor ser jeg frem til at tale med de nye ejere for at se, hvilke andre muligheder dagens nyheder kan bringe til byen, slutter han.

Ifølge blandt andre Daily Mirror er klubben nu den rigeste i verden.

Læs også: Fodboldekspert om det nye Newcastle: Det vigtigste er nærmest, at Mike Ashley forsvandt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer