1 min læsningManchester United-spiller om Sancho: Han mangler held

Der har været delte meninger omkring Manchester Uniteds nyindkøb Jadon Sanhos præstationer for klubben. Nu er Uniteds venstreback Luke Shaw ude og berolige klubbens fans.

1 min læsning
Manchester United mod Villarreal CF
Jadon Sancho i aktion mod Villarreal CF i Champions League. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United hentede denne sommer Borussia Dortmunds Jadon Sancho til klubben for hele 85 millioner euro.

Forventningerne har været store, men den teknisk stærke kantspiller har indtil videre haft svært ved at vise sit normale høje niveau for The Red Devils.

Men ifølge Uniteds venstreback Luke Shaw, så er det ikke noget problem for Sancho, at han lige nu ikke viser det højeste niveau. Det siger han til talkSPORT:

– Nogle gange tager det bare tid for folk. Jeg vil ikke sige, at han kæmper med det i øjeblikket. Han arbejder virkelig godt bag de lukkede døre.

– Han træner virkelig godt og ser skarp ud. Han har bare ikke haft det held endnu, som man nogle gange har brug for, for at lave det første mål eller den første assist. Men jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at det nok skal komme.

– Talentet er helt ufatteligt, han kan gå direkte til tops. Det gælder bare for ham om, at han skal forblive fokuseret og gøre de ting, som han gør til træning og samtidig arbejde hårdt. Hans tid skal nok komme, siger Luke Shaw.

Læs også: Lingard om Ronaldo: Har bragt disse tre styrker

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer