1 min læsningKryptisk Pogba om fremtiden: Vi får at se

Paul Pogba åbnede en smule op efter Frankrigs sejr over Belgien i aftes, hvad angår hans fremtid.

1 min læsning
Pogba
Paul Pogba og Frankrig sejrede med 3-2 over Belgien i Torino torsdag aften. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Paul Pogba har kontraktudløb med Manchester United til sommer. Derfor har der været spekuleret meget i midtbanespillerens fremtid. I aftes slog Frankrig så Belgien i en hæsblæsende fodboldkamp, og efterfølgende åbnede Pogba selv en smule op omkring sin fremtid.

I et tv-interview efter kampen blev han nemlig spurgt ind til Juventus som mulig næste destination, fordi kampen netop blev spillet i Torino – på Pogbas gamle hjemmebane.

– Jeg kan godt lide Torino. Jeg snakker altid med mine tidligere Juve-holdkammerater som Dybala. Jeg er i Manchester nu, jeg har kontrakt til juni. Men så må vi se. Jeg vil færdiggøre denne sæson på mit bedste niveau, og så må vi se.

Dermed tyder det altså ikke på, at der endnu er en afklaring på den franske fodboldstjernes fremtid.

Læs også: Ole Gunnars regime i Manchester – som når forældre sender deres barn i skole for første gang

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer