1 min læsningEfter AaB-gennembrud: Skal være mere offensiv

Malthe Højholt har fået en forrygende start på sæsonen i AaB, hvor han er startet inde i samtlige kampe indtil videre.

1 min læsning
Malthe Højholt har i denne sæson fået sit superligagennembrud for AaB, hvor han har spillet samtlige kampe. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den 20-årige AaB’er Malthe Højholt ser ud til at have fået sit endegyldige gennembrud i Superligaen. Den unge midtbanespiller er nemlig startet inde i samtlige af klubbens kampe i denne sæson, hvor holdet lige nu ligger på en tredjeplads i tabellen.

Det er noget, som glæder superligaspilleren. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Vi er inde i en rigtig fed periode. Og det gælder både mig og holdet. Vi spiller godt og har fået en masse sejre, og jeg får lov til at spille meget, siger midtbanespilleren, der mærker stor tillid fra sin cheftræner Martí Cifuentes.

– Jeg mærker også en tiltro fra trænerstaben, for jeg har haft både gode og mindre gode kampe, men selv efter de mindre gode kampe, har der været tiltro til, at jeg kunne gøre det bedre i næste kamp, siger Højholt, der rykkede op i superligatruppen sidste år.

Nu kigger han dog fremad og peger selv på nogle punkter, hvor han skal blive endnu dygtigere.

– Jeg skal for eksempel være mere offensiv, komme til flere chancer og levere flere assists og mål, slutter AaB’eren, der indtil videre har spillet 31 officielle kampe for klubben.

Læs også: Ærlig Kasper Kusk: De andre gør det godt

Malthe Højholt og AaB skal næste gang i aktion mandag den 18. oktober, når AGF venter på udebane i Superligaen.

Læs også: Essien til Flemming P: Hvis det havde været Mourinho, så var hovedet blevet flået af!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer