1 min læsningÆrlig Kasper Kusk: De andre gør det godt

Det kører i den grad for AaB, der dog ikke gør den store brug af den tidligere profil Kasper Kusk. Selv er han dog meget afklaret med situationen for nu.

1 min læsning
Kusk
Kasper Kusk har tidligere spillet i Twente og i F.C. København. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Kasper Kusk har spillet over 200 kampe for AaB, men lige for tiden bliver der ikke kigget hans vej. Det er faktisk blot blevet til 64 minutters superligafodbold for Kusk siden udgangen af august. Og det er i en periode, hvor klubben gør det sublimt, hvor man på nuværende tidspunkt er placeret som nummer tre i Superligaen.

Nordjyske har talt med den 29-årige offensivspiller, der er afklaret og ærlig i spyttet.

– Jeg kan ikke rigtig brokke mig over manglende spilletid, når man ser på, hvordan det går for os lige for tiden, og folk bare gør det godt. Det er svært at komme ind og erobre en plads på et hold, der vinder, så jeg må bare prøve at arbejde videre og så vente på min chance, siger Kasper Kusk til lokalavisen og tilføjer.

– Der skal bare lyde en stor cadeau til mine medspillere, for de gør det godt, lyder det fra offensivsspilleren, der har kontraktudløb med AaB ved udgangen af 2022.

Læs også: AaBs trøjesalg er eksploderet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer