1 min læsningNy Newcastle-direktør: Vi skal vinde trofæer

Amanda Staveley er ny direktør i Newcastle, efter klubben her til aften fik nye ejere. Hun fortæller, at klubben skal vinde titler, men det handler om at være tålmodig undervejs.

1 min læsning
Amanda Stavely direktør i Newcastle
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters/Lee Smith

Med ejerskiftet i Newcastle kan der potentielt komme en masse penge og store navne til klubben. Amanda Staveley, der er ny direktør i klubben forklarer til Skysports, at der er et ønske om at føre klubben til tops i Premier League. Men vejen dertil kræver tålmodighed.

– Newcastle United fortjener at ligge i toppen af Premier League. Vi vil komme dertil. Det vil tage tid, men vi ender der, siger Amanda Staveley og fortsætter:

– Premier League-fodbold er det bedste i verden, og Newcastle er det bedste hold i verden. Vi ønsker selvfølgelig at se det få de trofæer. I toppen af Premier League, i Europa. Men at skaffe trofæerne kræver tålmodighed, investering, tid.

Staveley er, udover at være nytiltrådt direktør i Newcastle, også administrerende direktør i PCP Capital Partners, der er en del af det nye saudiarabiske ejerskab i klubben.

Læs også: Bekræftet: Newcastle opkøbt af saudiarabere

Tidligere på aftenen fortalte Newcastle-manager, Steve Bruce, at han ønskede at fortsætte i klubben, men måtte også indrømme, at han ikke kunne føle sig sikker i stolen. Amanda Staveley vil dog ikke deltage i spekulationerne om managerens fremtid i Newcastle, forklarer hun.

– Vi er meget opbakkende overfor Steve, og vi har snakket med ham. Det, vi vil gøre, er ikke at snakke om managere eller hvilke store transfers, vi kan lave, siger Amanda Staveley og slår fast:

– Jeg har slet ikke mulighed for at snakke om noget som helst vedrørende spillere eller managere på det her tidspunkt.

Læs også: Bruce om nye Newcastle-ejere: Vil normalt have en ny manager

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer