Premier League

Klopp: Denne Liverpool-legende ville jeg gerne have trænet

Igennem Liverpool FCs 129-årige historie har der været mange legender, som har spillet i den røde trøje. Men ifølge den nuværende manager, Jürgen Klopp, så er der især en spiller, som han gerne ville have trænet. Steven Gerrard.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp har været manager i Liverpool FC siden 2015. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Den engelske storklub Liverpool FC har i sin mangeårige klubhistorie haft mange gloværdige legender, som har tørnet ud i den røde trøje.

I et interview med Liverpool-mediet This Is Anfield blev den nuværende manager, Jürgen Klopp, spurgt om, hvilken spiller fra klubbens historie som han gerne ville have trænet:

– Det er let. Det er Stevie (Steven Gerrard, red.).

– Da vi spillede i Sydney for tre eller fire år siden, hvor vi efter sæsonen ikke havde et ordentligt hold, inviterede vi McManaman, Agger, Jamie Carragher og Stevie. Men Stevie, sikke en spiller han stadig var! Jeg tror, at han allerede var pensioneret, men måske var ungdomstræner her. Fantastisk.

– Stevie og mig i de her roller, ham som spilleren på banen og mig som træner, det ville have være fedt. Så det må være Stevie.

– For seks år siden ville det have været et andet svar, men nu hvor jeg er her, og jeg kender ham som person og som spiller, så er det et let svar, siger Jürgen Klopp.

Læs også: Lingard om Ronaldo: Har bragt disse tre styrker

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P