1 min læsningFans strømmer til fodbold i Superligaen: Højeste gennemsnit i over ti år

I den nuværende superligasæson har det strømmet til med tilskuer på de danske stadions. Så mange, at det er det højeste gennemsnitlige tilskuertal i over ti år.

1 min læsning
Brøndby IF-fans
Brøndby IFs fans på udebane i Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Efter en lang periode uden tilskuer på de danske stadions grundet corona, så er tribunerne igen fyldt med fodboldentusiastiske fans.

Men det er ikke bare den almindelige mængde fans, som strømmer til superligakampene. For ifølge B.T. så er der i denne sæson det højeste tilskuergennemsnit siden 09/10-sæsonen. Det siger han til B.T.

8.159 tilskuer. Så mange skulle der angiveligt være i gennemsnit efter de første 11 færdigspillede runder. Det er noget, som glæder Claus Thomsen:

– Interessen for Superligaen er meget, meget stor. Vi har selvfølgelig også haft en utrolig spændende sæsonafslutning på sidste sæson, og det betyder traditionelt også, at vi får en god start tilskuermæssigt på den sæson, der følger efter.

– Vi glæder os over, at der er så gode tilskuertal, og at klubberne har skabt så gode forhold for vores fans. Samtidig har vi en spændende turnering, så fans gerne vil komme, siger han til B.T.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer