2 min læsningSpillermøde i Vejle: Ikke noget med at pege fingre

Fremtidsudsigterne for Superliga-fodbold i Vejle er ikke fantastiske i øjeblikket, hvor byens fodboldmæssige stolthed er gået på landskampspause isoleret i bunden af Danmarks bedste fodboldrække. I den forgangne uge har klubbens spillere mødtes til hele to spillermøder, hvor der blevet kigget hinanden i øjnene.

2 min læsning
Spillerne i Vejle har været til to interne møder. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der står bare to point på Vejle Boldklubs bundlinje, og det isolerer den jyske traditionsklub i bunden af Superligaen.

Klubben fra Nørreskoven har endnu til gode at vinde i den sæsons Superliga, som forud for landskampspausen nåede halvvejs i grundspillet. Det vil sige, at Vejle nu har mødt samtlige ligakonkurrenter én gang, og her er det kun i kampene mod Brøndby og Viborg, at det er blevet til point.

Det har fået klubbens spillere til samles i den forgangne uge, hvor efterårets problemer er blevet drøftet på et internt møde.

– Man har kunnet være ærlig og sige, hvad man føler problemet har været og komme med forslag til ting, vi kan gøre bedre. Vi har kigget hinanden i øjnene. Det er ikke noget med at pege fingre det ene eller andet sted. Vi skal som gruppe finde ud af, hvilken vej vi skal gå, så vi kan stole på hinanden og har en plan, forklarer Tobias Mølgaard til campo.dk.

Hvad møderne mere præcist har budt på, har de ikke lyst til at fortælle om i Vejle, men resultatet skal gerne kunne ses, når søndag den 17. oktober igen skal i Superliga-aktion mod de forsvarende mestre.

– Vi haft et par gode møder. Jeg synes, vi har fået snakket nogle ting igennem: Nogle ting vi gerne vil gøre anderledes, og nogle ting vi prøver at holde fast i. Så håber jeg, at vi kommer med et andet udtryk på Brøndby Stadion, lyder det fra Mølgaard.

Ligesom for de øvrige hold i Superligaen venter der efter landskampspausen seks superligarunder for Vejle, inden Superligaen går på vinterpause. Herefter gælder det yderligere seks runder, inden ligaen deles op, således at top-seks går i mesterskabsspillet, mens de nederste seks mødes i nedrykningsspillet – som officielt hedder kvalifikationsspillet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer