1 min læsningSimon Kjær om sin kontraktsituation i Milan: I ringer bare

Den danske forsvarsgeneral er klar til at forlænge sit ophold i Milano, som ellers står til at udløbe næste år. Han føler sig godt til rette i klubben, som han venter en afklaring fra.

1 min læsning
Simon Kjær finder sig godt til rette i sin milanesiske klub, som han gerne ser sin fremtid i. Foto: Thomas Sjoerup Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær, der til dagligt tørner ud for A.C. Milan, er klar på en forlængelse med klubben. Men fremtiden efter kontraktudløbet næste år er fortsat uafklaret.

Han siger til bold.dk, at der ikke er noget nyt i kontraktforhandlingerne, men at de ved, hvor han står i forhold til en mulig forlængelse:

– Nej, jeg er ikke kommet tættere på en afklaring. Jeg er sindssygt glad for at være der og trives i både klubben og byen. Jeg har også prøvet så meget i fodbold, at det bruger jeg ikke så meget tid på, fortæller han om sit kontraktudløb og supplerer:

– Jeg har det godt, og jeg nyder at spille fodbold – både i min hverdag i klubben og her på landsholdet. De kender min holdning og min position, så når de vil have afklaret det, så ved de også, hvem de skal ringe til, lyder det fra den garvede forsvarsspiller Simon Kjær. 

Læs også: Royalt besøg i den danske fodboldlejr i Helsingør

Den tidligere FC Midtjylland-profil har spillet for et hav af store europæiske klubber, heriblandt Palermo, Lille, Sevilla, Atalanta med flere. Han spiller nu sin anden sæson for Milan, hvor det er blevet til 63 kampe.

Kjær & co. møder lørdag Moldova på udebane i VM-kvalifikationen.

Læs også: Kjær: Jeg er stadig irriteret og frustreret

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer