1 min læsningRoyalt besøg i den danske fodboldlejr i Helsingør

Mary Fonden, anført af kronprinsessen selv, var forbi landsholdslejren i Helsingør her til formiddag for at sparke antimobbekampagnen "Anti Bulli" i gang.

1 min læsning
Kronprinsesse Mary besøgte her til formiddag Kasper Schmeichel i Helsingør i forbindelse med antimobbekampagnen: "Anti Bulli", som landsholdsmålmanden er ambassadør for. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel og Pernille Harder er blevet udnævnt som ambassadører i antimobbekampagnen; “Anti Bulli”. Til formiddag var initiativtageren selv, hendes kongelige højhed Kronprinsesse Mary, forbi landsholdslejren i Helsingør for at kickstarte tiltaget.

Læs også: Dagens solstrålehistorie: Lars Høgh er tilbage som målmandstræner på landsholdet

Kampagnen går i sin essens ud på, at give fodboldtrænere nogle håndgribelige værktøjer til at forhindre mobning mellem særligt de 6-12 årige fodboldpiger- og drenge. Tiltaget er det seneste skud på stammen fra Mary Fonden, der aktivt bekæmper mobning i sportens verden og i andre institutionelle sammenhænge med det forkromede formål, at nedbringe antallet af mobbeofre og skabe trivsel.

I dag blev der så under stor mediebevågenhed sparket på mål på én af initiativets ambassadører, nemlig Leicester-keeperen Kasper Schmeichel, der fortalte følgende til Ekstra Bladet Sport:

– Jeg er far til to og ville ikke kunne holde ud, at de var udenfor. Jeg vil gerne være med i ’Antibulli’, fordi jeg mener, at alle børn har ret til at være med og til at være en del af fællesskabet, afslutter han.

Læs også: Lukaku med tilbageblik: Jeg tænkte konstant på Christian Eriksen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer