1 min læsningHjulmand: Vi har intet førstevalg til angriberpositionen

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, fortæller, at han ikke er fast besluttet på, hvilken angriber Danmark starter med i de to kommende landskampe mod Moldova og Østrig.

1 min læsning
Kasper Hjulmand har mange gode kort på hånden, når det gælder angribere. Foto: Scanpix/Ritzau.

De danske angribere har været garant for masser af mål i VM-kvalifikationen, hvor Danmark har en foreløbig målscore på 22-0.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, kan vælge imellem Kasper Dolberg, Jonas Wind, Andreas Cornelius og Yussuf Poulsen som Danmarks topangriber i kampene mod Moldova og Østrig. Og noget tyder på, at Hjulmand ikke har lagt sig fast på en bestemt til pladsen.

– Vi har ikke rigtig et førstevalg til angrebspositionen. Vi ser fra kamp til kamp og i forhold til, hvem vi skal møde, fortæller Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Særligt Andreas Cornelius sæsonstart med tre mål for tyrkiske Trabzonspor er ikke gået landstrænerens næse forbi.

– Corner har vi mest brugt til at kaste ind fra bænken. Men nu tyder det på han er i en bedre forfatning, end vi har set ham længe. Han banker mere på til at være en starter for os, sagde Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Hvis de danske angribere fortsætter deres gode målform, Og Danmark vinder mod Moldova og Østrig, sikrer Danmark sig en billet til VM i Qatar 2022.

Danmark gæster på lørdag Moldova, og onsdag kommer Østrig på besøg i et udsolgt Parken. Begge kampe kan følges på Kanal 5.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer