1 min læsningThomas Delaney om VM: Vi er sultne på mere

Thomas Delaney har været fast mand på landsholdet ved både VM-slutrunden i 2018 og i denne sommers EM-slutrunde, og to ærgerlige exitter har gjort midtbanespilleren sulten på mere.

1 min læsning
Thomas Delaney og herrelandsholdet er sultne på meget mere. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Hvis man tror, at det danske landshold stiller sig tilfreds med ’bare’ at kvalificere sig til næste års VM i Qatar, så kan man tro om igen.

Det danske landshold har både ved sommerens EM-slutrunde og til VM-slutrunden i 2018 spillet sig videre til knockout-fasen, og i begge tilfælde kom straffespark imellem Danmark og videre avancement.

Mens et engelsk straffespark i overtiden sendte Danmark ud ved sommerens EM-slutrunde, skulle der en straffesparkskonkurrence til, før Kroatien i 2018 sendte Danmark ud af VM. VM-slutrunden var den første slutrunde for landsholdets midtbanemotor, Thomas Delaney, der håber, at han allerede næste år kommer til at opleve yderligere en af slagsen.

– Det er en drengedrøm, det håber jeg kommer til at ske igen, og det er vi godt på vej til. Jeg er sulten på mere, efter det vi oplevede her i sommer til EM. [..] vi gik fra EM med en lille ærgrelse, så vi er sultne på mere, siger Delaney til Eurosport og uddyber:

– Vi kom da også fra VM med en ærgrelse, men det var en anden rejse. Ved EM spillede vi godt og røg ud til et godt engelsk hold, hvor der var en følelse af, at vi kunne have gjort det bedre, og det er den sult, jeg snakker om, lyder det fra Delaney.

Thomas Delaney er indtil videre noteret for 62 landskampe med seks mål til følge, og både ved VM og EM har han været at finde i startopstillingen til samtlige danske kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer