1 min læsningMedie: Nuri Sahin færdig som spiller – overtager trænerpost

Den tidligere Dortmund, Real Madrid og Liverpool-spiller, Nuri Sahin, er i en alder af bare 33 klar til at lægge støvlerne på hylden og i stedet kaste sig ud i trænergerningen i tyrkiske Antalyaspor, som han indtil nu har været anfører for i denne sæson.

1 min læsning
Nuri Sahin kan have spillet sin sidste kamp for tyrkiske Antalyaspor. Foto: Antalyaspor

Indtil videre i sæsonen har han spillet samtlige otte kampe som anfører for tyrkiske Antalyaspor, men måske bliver det ikke til flere.

33-årige Nuri Sahin står ifølge tyske Sportbild klar til at overtage det trænersæde, som mandag blev ledig i den tyrkiske ferieby, efter holdet valgte at fyre den tidligere træner Ersun Yanal.

Antalyaspor indtager efter otte kampe den tyrkiske Süper Ligs 14. plads, hvor de kun har to point ned til nedrykningsstregen, og det kan nu blive den bare 33-årige Sahin, der skal sørge for at redde klubben.

Den tyrkiske midtbanespiller har selv spillet 178 kampe under Jürgen Klopp i Dortmund, mens han også har spillet under både José Mourinho i Real Madrid, Brendan Rodgers i Liverpool og Thomas Tuchel i Dortmund.

Den tyskfødte tyrker er i Antalyaspor holdkammerater med blandt andre brasilianske Naldo, italienske Andrea Poli samt SønderjyskE-lejesvenden Haji Wright.

Nuri Sahin er født i Tyskland men har siden 2005 repræsenteret Tyrkiet på landsholdsplan. Han fik sin landsholdsdebut i en venskabskamp mod netop Tyskland i oktober 2005, hvor han med fire minutter tilbage af kampen kom ind og scorede tyrkernes andet mål i 2-1-sejren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer