2 min læsningRørt Jonas Wind: Jeg er lige så skuffet som min far

Tipsbladet annoncerede lørdag, at F.C. Københavns holdleder, Per Wind, er blevet fyret af FCK’s ledelse. Efter søndagens 1-1-kamp mod Viborg FF kommenterede Per Winds søn, Jonas Wind, sagen om den pludselige afskedigelse af sin far.

2 min læsning
F.C. Københavns Jonas Wind må fremover undvære sin far, Per Wind, som holdleder. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det kom i lørdags frem, at F.C. København har afskediget en af sine store kapaciteter, nemlig holdleder, Per Wind, der har været tilknyttet klubben siden 1999.

Efter søndagens 1-1-kamp mod Viborg FF kommenterede en rørt Jonas Wind, Per Winds søn, sagen.

– Jeg er lige så ked af det, trist og skuffet over situationen som min far er. Alle de reaktioner der er kommet, er ikke gået min næse forbi. Det er klart, vi har et familiært bånd sammen, så det kan ikke undgå at påvirke mig, at min far er blevet fyret, fortalte Jonas Wind til TV3 Sport efter kampen.

Læs også: Stage både helt og skurk i dyrt FCK-point

Især FCK’s manglende kommunikation undrer Jonas Wind.

– Man kunne have godt have håndteret det på en bedre måde. Det er ærgerligt, det skal ske på den her måde, og at det ikke bliver meldt ordentligt ud fra klubbens side. Især når han har været loyal mod klubben gennem så mange år, sagde Jonas Wind.

Tifo fra FCK-fans med teksten “Den nedværdigende afsked” rettet mod fyringen af Per Wind. Foto: Ritzau/Scanpix.
Inden søndagens kampstart havde mange FCK-fans medbragt Tifos med kritik rettet af Per Winds fyring. Foto: Ritzau/Scanpix.

Timeline

Notifications

Notifikationer