Stage både helt og skurk i dyrt FCK-point

F.C. København lignede længe sejrherren i det sene superligaopgør, men oprykkerne fra Viborg FF klarede uafgjort i kampens sidste aktion. FCK måtte oveni det skuffende resultat også se Carlos Zeca forlade banen med, hvad der lignede, en alvorlig skade.

Det er endnu uvist, hvor alvorlig Carlos Zecas skade er. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det var top mod bund i søndagens sene superligakamp, hvor F.C. København tog imod oprykkerholdet Viborg FF.

Viborg FF formåede at holde F.C. København fra scoringsfadet, indtil Jens Stage med sin scoring til 1-0 i det 77. minut satte FCK på sejrskurs. Resultatet endte med at stå indtil kampens sidste spilaktion, hvor netop Jens Stage scorede selvmål på hjørnespark til slutresultatet 1-1.

Udover at måtte nøjes med ét point, måtte FCK også se sin anfører, Carlos Zeca, blive fragtet fra banen på båre efter 82 minutters spil, efter midtbanespilleren fik et voldsomt vrid i sit højre knæ.

FCK er nu tre point efter Superligaens førende mandskab, FC Midtjylland, efter de første 11 spillerunder.

Efter landholdspausen gæster FCK bundholdet SønderjyskeE, mens Viborg hjemme møder Silkeborg IF.