Premier League

Officielt: Ranieri ny Watford-manager

Watford fyrede søndag deres manager Xisco Munoz efter kun syv kampe i den engelske Premier League. Nu har London-klubben allerede afløseren klar. Italienske Claudio Ranieri er den nye mand på managerposten.

Claudio Ranieri
Claudio Ranieri stod senest i spidsen for det italienske Serie A-hold Sampdoria. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Søndag blev den spanske manager Xisco Monuz fyret i den engelske klub Watford. Her nåede Munoz kun at stå i spidsen for London-klubben i de første syv kampe i Premier League.

Allerede dagen efter har Watford deres nye manager på plads, da Premier League-klubben har valgt at ansætte den rutinerede træner Claudio Ranieri. Det skriver klubben på deres officielle hjemmeside.

Her bliver italienske Ranieri udstyret med en toårig kontrakt i klubben, hvor han skal forsøge at få oprykkerklubben til at overleve i Premier League.

Ranieri har tidligere været manager i den bedste engelske række for henholdsvis Chelsea, Leicester City og Fulham. Især hans ophold i Leicester var succesfuldt, da han tilbage i 15/16-sæsonen formåede at vinde det engelske mesterskab med klubben.

Derudover har italieneren vundet personlige priser som Premier League Manager of the Season 15/16 og FIFA Best Men’s Coach award 2016.

Ranieris første kamp i spidsen for Watford er den 16. oktober, når de hjemme på Vicarage Road tager imod Liverpool.

Læs også: Officielt: Tidligere Tottenham-back skifter til LaLiga

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P