Brøndby prøvede og prøvede i Randers – men det endte med 1-1 og ny Uhre-skade

Randers FC og Brøndby IF var lige gode - og lige dårlige – det meste af kampen søndag aften på Cepheus Park i Randers. Og selvom de forsvarende mestre forsøgte at skabe mest i anden halvleg, endte kampen 1-1.

Mikael Uhre måtte forlade banen med en halv time igen i Superligaen mellem Randers FC og Brøndby IF
Mikael Uhre og Brøndby fik kun 1-1 i Randers. Topscoreren måtte udgå efter små 60 minutter. Foto: Ritzau Scanpix

En overgang så det ud til, at Superligaen skulle have endnu en målbasker i denne spillerunde.

Randers FC fik en fantastisk start på kampen mod Brøndby, da Stephen Odey scorede efter 10 minutters spil. Randers pressede gæsterne i bund fra første fløjt på stor fysik og fremtvang flere fejlafleveringer i Brøndbys firebackkæde. Her opfangende Stephen Odey den ene og sparkede sikkert bolden i mål til 1-0 mellem benene på Kevin Tshiembe og udenfor Brøndby-målmand Mads Hermansens rækkevide.

I løbet af første halvleg fik Brøndby sat sig mere på spillet, og før pausen endte bolden i nettet bag Randers-målmand, Patrik Carlgren. Målet kom efter et Brøndby-angreb over venstrekanten, og på det efterfølgende hårde og flade indlæg fra Kevin Mensah ramte bolden Randers-forsvarer Simon Graves ved forstolpen, og selvmålet bragte balance i regnskabet til 1-1.

I anden halvleg havde Brøndby et lille overtag, indtil sidste års topscorer, Mikael Uhre, måtte forlade banen. Angriberen blev skadet i minutterne inden, og selvom han først forsøgte at spille videre, udgik han efter 59 minutter med det, der ligner en mindre skade.

Uhres afløser Marko Divkovic, samt angrebsmakkeren Simon Hedlund, havde begge et par store chancer midtvejs i anden halvleg. Men kampen endte 1-1.