3F Superligaen

Slagen Patrick Mortensen: Aldrig sjovt med sådan en snitter

Efter fire sejre i træk kom AGF søndag ned på jorden igen, da de allerede i første halvleg af kampen mod FC Midtjylland så godt som havde tabt kampen.

AGF og Patrick Mortensen blev de små i duellen med FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF har med tre sejre og en uafgjort i de sidste fire ligakampe bevæget sig fra den absolutte bund af Superligaen op i midten af tabellen.

Søndag skulle de fortsætte den gode stime på udebane mod FC Midtjylland, men det gik så langt fra som gæsterne havde håbet. Efter en halv times spil var AGF bagud 4-0, hvilket også blev kampens resultat, og så er der pludselig lang vej til mulig oprejsning.

– Lige nu gør det ondt, og det er aldrig sjovt at gå til landskampspause med sådan en snitter, men vi må hurtigst muligt få evalueret kampen og få den ud af systemet, og så må vi kigge fremad, sagde AGF-angriber Patrick Mortensen efter kampen til Eurosport.

AGF må nu tilbage på træningsbanen, for først om 15 dage kommer de igen i aktion, når de hjemme i Aarhus tager imod AaB, og til den tid skal søndagens nederlag helst være helt ude af både krop og sind.

– Vi må hjem og analysere det, og så tror jeg ikke, vi skal dvæle for meget ved det – Vi skal videre. Man skal selvfølgelig lære af det, det er klart, men vi skal hurtigst muligt videre, lyder det fra AGF-anføreren.

Patrick Mortensen var ude med en skade i AGF’s første tre ligakampe, og efterfølgende er det blevet til et enkelt mål i de seneste otte kampe for den 32-årige angriber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P