Overtidsscoring sender Brentford forbi West Ham

Inden søndagens indbyrdes opgør på London Stadium lå West Ham ét enkelt point foran Thomas Frank og Brentford, men med en scoring dybt inde i overtiden, rykker oprykkerne forbi London-rivalerne.

Thomas Frank og Yoane Wissa kunne sammen fejre sejren over West Ham. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lignede en pointdeling på det olympiske stadion i London, da Jared Bowen med ti minutter tilbage af kampen mellem West Ham og Brentford udlignede til 1-1.

Forinden havde det længe lignet endnu et imponerende flot resultat for Thomas Franks Brentford-mandskab, der efter 20 minutters spil var kommet foran på mål af franske Bryan Mbeumo, men hele fem minutter inde i overtiden kom det igen til at se sådan ud.

Sammen med danske Mads Bidstrup var congolesiske Yoane Wissa med otte minutter tilbage af kampen blevet skiftet ind for udeholdet, og fire minutter inde i overtiden blev congoleseren den helt store helt for oprykkerne.

Mathias Jensen slog et frispark ind i det tætpakkede West Ham-felt, og selvom Pontus Jansson kom først på indlægget, fik West Ham-målmand Fabianski pareret bolden ud i feltet, hvor Wissa stod klar til at flugte læderet i mål.

Med sejren og de tre point rykker Brentford forbi dagens modstander og indtager nu en imponerende syvendeplads i Premier League efter sæsonens første syv kampe.