1 min læsningMedie: Ranieri vender tilbage til Premier League

Watford fyrede søndag manager Xisco Muñoz efter bare syv kampe i spidsen for oprykkerne i Premier League, og fyringen kan give plads til en gammel kending i den bedste engelske række.

1 min læsning
Claudio Ranieri kan være på vej tilbage til Premier League. Foto: cfcunofficial

Tålmodigheden er ikke altid stor i Premier League, og det blev søndag evident, da oprykkerne fra Watford fyrede manager Xisco Muñoz.

Watford tabte lørdag 1-0 til Leeds, og selvom det giver oprykkerne et pointgennemsnit på ét point per kamp og en placering som nummer 14 i Premier League, så har klubben fra den nordlige London-forstad altså valgt at skille sig af med den 41-årige spanier.

Sæsonens første fyring i Premier League kan dog give plads til en gammel kending. Sky Sport Italia mener således at vide, at forhandlingerne med Claudio Ranieri er særdeles fremskredne.

Claudio Ranieri kom for første gang til Premier League i 2000, hvor han i de følgende fire år havde tøjlerne i Chelsea. Efter 11 år væk fra England vendte han i 2015 tilbage til de britiske øer og Leicester City, med hvem han sensationelt vandt det engelske mesterskab i sæsonen 15/16.

Efter fyringen i Leicester i 2017 vendte han kortvarigt tilbage til London, da han stod i spidsen for Fulham i i alt 17 kampe fra november 2018 til februar 2019. Senest har Ranieri stået i spidsen for Mikkel Damsgaards Sampdoria, men her stoppede han ved kontraktudløb denne sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer