Serie A

Kjær og AC Milan chokstartede mod Mæhle og Atalanta

AC Milan med Simon Kjær i midterforsvaret hele kampen holder snor i Serie A’s tophold, Napoli, efter de sent søndag aften slog Joakim Mæhle og Atalanta.

Joakim Mæhle og Atalanta blev de små i duellen mod Simon Kjær og AC Milan. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Der findes gode starter på en fodboldkamp, og så findes der dårlige starter på en fodboldkamp.

De danske landsholdskollegaer Simon Kjær og Joakim Mæhle fik en af hver, da de søndag aften mødtes på Gewiss Stadium i Bergamo.

Her tog Atalanta nemlig mod AC Milan, og allerede efter 28 sekunder var hjemmeholdet kommet bagud. Davide Calabria blev sendt i dybden, og selvom Joakim Mæhle forsøgte at komme imellem, fik den 24-årige AC Milan-spiller sendt en afslutning mod mål.

Den 27-årige Atalanta-målmand, Juan Musso, skulle nærmest bare samle afslutningen op, men i stedet skubbede han den uforståeligt til siden, hvor Calabria let kunne følge op og score sit sjette mål for AC Milan.

Atalanta-keeperen var dog ikke den eneste af hjemmeholdets spillere, der var i gavehumør, for kort før pausen fumlede schweiziske Remo Freuler som bagerste mand med bolden, og så var Sandro Tonali ikke sen til at fordoble føringen.

I anden halvleg gjorde Rafael Leao det til 0-3 for gæsterne, inden Duvan Zapata fik reduceret til 1-3 på straffespark. I overtiden reducerede Atalanta også til 2-3 i en situation, hvor Simon Kjær og Milan-forsvaret følte sig voldsomt snydt for et frispark. Det fik de ikke, men de kunne glæde sig over, at Atalanta ikke havde tid til at jagte udligningen.

Med de tre point går AC Milan forbi bysbørnene fra Inter og indtager nu Serie A’s andenplads – to point efter ubesejrede Napoli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P