FCM-brasilianer satte AGF til vægs med hattrick i første halvleg

FC Midtjyllands Junior Brumado banede vejen for en sikker 4-0-sejr over AGF ved at score hattrick efter bare 31 minutters spil.

Junior Brumado og FC Midtjylland var allerede foran 4-0 til pause, som også blev kampens slutresultat. Foto: Scanpix/ritzau.

Det blev ikke et glædeligt gensyn for de to tidligere FC Midtjylland-spillere Mikael Anderson og Jesper Hansen, da AGF fik ørerne i maskinen i deres 0-4-nederlag til FC Midtjylland.

FC Midtjyllands Junior Brumado sendte AGF på kollisionskurs efter blot 31 minutters spil, hvor brasilianeren allerede havde nettet tre gange. Brumados holdkammerat Paulinho bidrog med en enkelt scoring til resultatet 4-0 efter første halvleg.

I anden halvleg handlede det for AGF om at undgå en endnu større ydmygelse, mens FC Midtjylland virkede tilfreds med resultatet. Den komfortable føring gav anledning til, at FC Midtjylland kunne lade flere af sine nøglespillere udskifte. Anden halvleg blev målløs og slutresultatet blev en 4-0-sejr til FC Midtjylland

FC Midtjylland udbygger med sejren sin førsteplads i Superligaen, hvor F.C. København er nærmeste forfølger. AGF placerer sig med nederlaget i nedrykningsspillet på en foreløbig niendeplads.