Serie A

Dansk selvmål da Stryger og Udinese mødte Damsgaards Sampdoria

Der bliver ingen problemer for Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen, når de i næste uge mødes i Helsingør i landsholdslejren. De to danskere måtte nemlig begge nøjes med et enkelt point i deres klubbers indbyrdes opgør i den italienske Serie A.

Der var danskeropgør i Serie A søndag, da Mikkel Damsgaard og Sampdoria hjemme i Genoa tog imod Jens Stryger Larsen og Udinese.

De to danskerhold kæmper begge i den nederste halvdel af den italienske liga, og begge hold har tabt sine to seneste ligakampe. Søndag var det Udinese, der kom bedst fra start, da de efter et kvarter kom foran 0-1.a

Den føring ændrede Jens Stryger Larsen dog ni minutter senere på, da han på både uheldig og lidt klodset vis fik sendt bolden i eget net. Antonio Candreva ramte overliggeren, hvorefter bolden sprang ned på en dansk fod, for derefter at fortsætte ind i det tomme mål. Bestemt ikke uheldigt for hjemmeholdet.

Kort før pausen kom Udinese igen foran, men i kort inden i anden halvleg fik notorisk farlige Fabio Quagliarella udlignet for Sampdoria. Tyve minutter før tid blev det endnu bedre for hjemmeholdet, da Antonio Candreva denne gang på egen hånd fandt nettet.

I kampens sidste tyve minutter blev både Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen skiftet ud, men de to kan sagtens hilse på hinanden i næste uges landsholdslejr, for seks minutter før slutfløjt fik Udines udlignet til slutresultatet 3-3.