Premier League

VAR-drama sender Chelsea til tops

Chelsea mødte lørdag Southampton på hjemmebane. Det blev en kamp, hvor Timo Werner stjal rampelyset, da han endelig fik scoret for Chelsea i Premier League.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag tog Chelsea hjemme på Stamford Bridge imod Southampton i et underholdende opgør, der bød på lidt af det hele.

Første halvleg bød på massevis af chancer til begge hold, hvor kampen virkelig bølgede frem og tilbage.

Efter ni minutters spil lykkedes det dog den unge Trevoh Chalobah at score til 1-0 for London-mandskabet, og efter 41 minutter ville tyske Timo Werner også lege med.

Her scorede Werner et flot hovedstødsmål, hvilket udløste stor jubel for både tyskeren og hans medspillere. Desværre måtte angriberen efter lidt ventetid se sit mål blive annulleret efter VAR-gennemsyn på grund af et frispark i opspillet.

Skidt blev værre for Chelsea, da Southampton efter en times tid fik tildelt et straffespark, som James Ward-Prowse eksekverede sikkert til 1-1.

Men VAR var ikke færdig med at være i centrum. Efter 77 minutter kom Ward-Prowse nemlig i centrum igen, da han lavede et meget groft frispark på den indskiftede Jorginho. Her vurderede dommer Martin Atkinson, at det kun skulle takseres til et gult kort. Men efter lidt hjælp fra VAR blev den voldsomme tackling vekslet til rødt kort.

Chelseas overtal fik Timo Werner udnyttet, da han efter 84 minutter igen fik scoret, og denne gang kunne VAR ikke taget målet fra tyskeren, som nu har scoret 30 mål for Chelsea, hvoraf de 16 dog er blevet trukket tilbage som følge af VAR-korrektioner.

Og når man så troede, at man havde set alt i kampen, så ville goal-line-technology også være med. Efter 89 minutter skabte Chelsea intet mindre end tre chancer, der alle vakte problemer for Southampton-målmanden Alex McCarthy. Den tredje afslutning var dog lige inde over målstregen, hvilket fik Martin Atkinson til at pege på uret og vise, at goal-line-technology havde markeret for mål.

Mere skete der ikke i en ellers voldsomt begivenhedsrig kamp, og 3-1-sejren til Chelsea sikrer dem førstepladsen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P