1 min læsningTuchel uforstående overfor annulleret Werner-mål

Chelsea vandt lørdag over Southampton på hjemmebane med 3-1, hvor VAR spillede en større rolle. Undervejs gik en VAR-kendelse mod Chelsea, hvilket annullerede et mål af Timo Werner. Efter kampen er Chelsea-manageren, Thomas Tuchel, stadig uforstående overfor, hvorfor målet blev annulleret.

1 min læsning
Thomas Tuchel
Thomas Tuchel var alt andet end tilfreds med dommeren Martin Atkinson undervejs i lørdagens opgør. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Lørdag sikrede Chelsea endnu en sejr, da de hjemme på Stamford Bridge tog imod Southampton. Det var en kamp, som The Blues kunne trække sig sejrrigt ud af med 3-1.

Det skete dog ikke uden en masse drama, da VAR spillede en stor rolle undervejs. Her gik VAR-systemet blandt andet ind og annullerede et mål af Timo Werner efter 41 minutter på grund af et frispark af Cesar Azpilicueta i opspillet. 

Det er en kendelse, som Chelseas manager, Thomas Tuchel, stadig ikke er tilfreds med efter kampen:

– Jeg var ikke frustreret over, at vi kun førte med 1-0, jeg var mere frustreret over, at vores andet mål blev taget fra os uden nogen grund. Hvis du scorer lige inden pausen, så vil kampen formentlig være slut, men ved stillingen 1-0, så er der stadig en stor mulighed for, at de kan komme tilbage i opgøret.

– Jeg så ikke noget frispark fra Azpi (Cesar Azpilicueta, red.). Vi havde samtaler om, inden sæsonen startede, at vi ville vende tilbage til ”engelsk fodbold” og ikke dømme for små frispark hele tiden.

– Det regnede, spillerne gled rundt, og spillet var allerede videre til anden og tredje fase inden målet kom, så det er derfor, at jeg var så frustreret, fordi vi gik tilbage til noget, som ikke havde nogen afgørende betydning for selve målet. Jeg har ingen forståelse for, hvorfor målet blev annulleret, siger Thomas Tuchel til Chelseas hjemmeside.

Selvom Timo Werner fik sit mål annulleret, lykkedes det for tyskeren at få scoret i kampen, hvilket var hans første mål i denne Premier League-sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P