1 min læsningTidligere Manchester City-spiller om Guardiola: Jeg kunne ikke forestille mig en bedre manager end ham

Leroy Sané tørner til dagligt ud for Bayern München, hvilket han har gjort siden skiftet fra Manchester City i 2020. På et spørgsmål fra en fan svarer den tyske kantspiller, at den træner som har betydet mest for ham er City-manageren, Pep Guardiola.

1 min læsning
Leroy Sané
Leroy Sané tørnede ud for Manchester City i perioden 2016-2020. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester City solgte kantspilleren Leroy Sané til Bayern München i sommeren 2020. Men noget tyder på, at den tyske landsholdsspiller ikke har glemt sin tid i England.

Sané gav via Twitter sine følgere mulighed for at stille ham spørgsmål. Her var der en af brugerne, som spurgte ind til, hvilken rolle hans tidligere træner i Manchester City, Pep Guardiola, havde spillet i hans udvikling. Det havde tyskeren et glædeligt svar på:

– En meget stor rolle. Jeg har lært så meget af ham. Han havde en stor indflydelse på min udvikling i Manchester, og jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre manager end ham i den tid, svarer Leroy Sané på Twitter.

På et andet spørgsmål svarer tyskeren, at han stadig følger meget med i, hvordan det går hans tidligere klub:

– Jeg ser stadig så mange City-kampe, som jeg kan. Truppen har ikke ændret sig særlig meget, så jeg er stadig i kontakt med mange af spillerne. Jeg havde en god tid hos dem, svarer Leroy Sané.

Sané nåede at tørne ud for Guardiolas Manchester City i 135 kampe, hvor han scorede 39 mål og lavede 45 assist.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P