1 min læsningRoberto Mancini: Jeg savner klubfodbolden

Italiens landstræner, Roberto Mancini, bragte denne sommer EM-pokalen hjem til støvlelandet, da de besejrede England hjemme på Wembley i en staffesparkskonkurrence. Nu fortæller den italienske træner, at selvom han nyder stor succes i landsholdsregi, savner han klubfodbolden.

1 min læsning
Roberto Mancini
Roberto Mancini har stået i spidsen for det italienske landshold i 42 kampe. Foto: figc.it.

Roberto Mancini blev denne sommer nationalhelt i Italien, da han med det italienske landshold vandt EM-finalen over England på Wembley. Det skete efter en dramatisk straffesparkskonkurrence, hvor målmanden Gianluigi Donnarumma blev den store helt.

I et interview med YouTube-kanalen BoboTV kunne Mancini fortælle, at selvom han oplever stor succes med landsholdet, savner han stadig at være i klubfodbolden.

– Træne en klub? Jeg savner lidt det liv hver dag. Når man spiller en masse med landsholdet, som vi har gjort i de seneste måneder, så savner man det lidt mindre.

– Men når man skal vente i fem måneder på at spille igen, så er det hårdere, især når perioden november til marts og marts til juni er så lang, siger Roberto Mancini.

Roberto Mancini og det italienske landshold skal dog snart i aktion igen, da klubfodbolden bliver skiftet ud med landsholdsfodbold efter denne weekend.

Her møder Mancinis italienske landshold Spanien i UEFA Nations League-semifinalen, hvor de to hold skal spille om at møde vinderen af den anden semifinale, der er mellem Belgien og Frankrig.

Italien og Spaniens kamp spilles onsdag den 6. oktober, mens Belgien og Frankrig møder hinanden den 7. oktober.

Timeline

Notifications

Notifikationer