1 min læsningMikel Arteta: En rutsjebanetur er på vej

Arsenal spillede lørdag uafgjort med Brighton & Hove Albion, da de på udebane stod 0-0. Efter kampen har Arsenals manager, Mikel Arteta, været ude og give sin vurdering på kampen samt set frem imod kampprogrammet efter landsholdspausen.

1 min læsning
Mikel Arteta
Mikel Arteta og Arsenal er ubesejret i de sidste fem kampe efter lørdagens uafgjorte resultat mod Brighton & Hove Albion. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix.

Arsenal var lørdag aften på en udebanetur, hvor de skulle spille imod Brighton & Hove Albion. Det blev en målløs affære, hvor begge hold måtte tage sig til takke med et enkelt point.

Efter kampen er Arsenals manager, Mikel Arteta, ude og give sin vurdering af London-mandskabets præstation:

– Jeg er aldrig tilfreds med et point, men jeg synes ikke, at vi fortjente mere end det.

– Vi fik et point, fordi vi forsvarede rigtig godt på de sidste 15-20 meter af banen, og derudover er det en kamp, som vi skal forbedre og blive bedre til på mange områder.

– Vi var ikke komfortable med at bryde presset, og de havde en periode med kontrol i kampen. Og det var en svær kamp. Men i sidste ende viste vi os modstandsdygtige, og vi kan være glade for de kampe, som vi har spillet og de resultater, som vi har fået, men jeg synes, at vi skal forbedre os, siger Arsenals manager, Mikel Arteta, til Arsenals hjemmeside.

Læs også: Arsenal og Brighton delte i målløs remis

Arsenal-manageren kom derudover ind på, at hele holdet skal være klar på den kommende periode:

– Vi er nødt til at forbedre os individuelt og kollektivt og forberede os godt, for der er en rutsjebanetur på vej med det antal kampe, som vi skal spille, siger Mikel Arteta.

Næste kamp Mikel Arteta og Arsenal skal spille er den 18. oktober, hvor The Gunners hjemme på Emirates Stadium møder Crystal Palace.

Timeline

Notifications

Notifikationer