Bundesligaen

Leipzig tilbage på sporet efter Champions League-fiasko

Yussuf Poulsen startede for tredje kamp i træk inde for RB Leipzig, der i Bundesligaen skulle revanchere midtugens nederlag til Club Brügge i Champions League, men det blev to af danskerens konkurrenter, der stjal billedet.

Endnu engang måtte Yussuf Poulsen træde en smule i baggrunden, da Cristopher Nkunku stjal rampelyset. Foto: Jan Woitas/AP/Ritzau Scanpix

Der var for anden Bundesligakamp i træk en dansker helt på toppen fra start for RB Leipzig, da de lørdag tog imod Bochum.

Yussuf Poulsen havde, ligesom det var tilfældet i sidste weekends 6-0-nedsabling af Hertha Berlin, henvist nyindkøbte André Silva til bænken, men i modsætning til sidste rundes kamp, så var der ingen mål i de danske støvler denne weekend.

Yussuf Poulsen måtte efter 79 minutters spil lade sig udskifte med netop André Silva ved stillingen 0-0, og portugiserens skulle blot bruge ét minut på banen, inden han havde bragt hjemmeholdet foran 1-0.

Efter føringsmålet stjal franske Cristopher Nkunku billedet, ligesom det har været tilfældet flere gange igennem de sidste par uger. Nkunku har scoret seks mål i sine sidste fire kampe for Leipzig, og med to scoringer i lørdagens kamp mod Bochum, føjer han yderligere til en særdeles imponerende stime.

RB Leipzig slår Bochum med 3-0.

Efter sæsonens første seks kampe var det kun blevet til en enkelt sejr for RB Leipzig, men den sløje sæsonstart er østtyskerne nu med to ligasejre i træk ved at rette en smule op på.