Juventus knækkede skadesramte Torino

Juventus og Torino lå forud for lørdagens ’Derby della Mole’ side om side på niende og tiendepladsen i Serie A. Men efter en tæt kamp rykker storebror nu fra lillebror i Torino.

Med sit andet mål i lige så mange kampe sikrede Manuel Locatelli Juventus sejren i sæsonens første Derby della Mole. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Juventus var trods en sløj start på sæsonen favoritter, da de lørdag aften var på besøg hos lokalrivalerne fra Torino FC i Serie A.

Mens Juventus måtte undvære Paolo Dybala, Alvaro Morato og Aron Ramsey, var Torino uden blandt andre Andrea Belotti, Marko Pjaca, Simone Zaza og Dennis Praet, der alle var skadede.

Ingen af de to hold er kommet godt fra start i Serie A, hvor Torino tabte sine to første kampe til henholdsvis Atalanta og Fiorentina, mens Juventus efter en uafgjort med Udinese tabte til både Empoli og topholdet Napoli. Siden er det dog gået bedre for de to norditalienske klubber, der begge står noteret for to sejre.

De så længe ud til, at holdene skulle slutte kampen, som den var startet, men fire minutter før tid ville Manuel Locatelli det anderledes. For anden runde i træk kom Sassuolo-lejesvenden på tavlen for sin nye klub, da han på et langskud via stolpen bragte udeholdet Juventus foran 0-1.

Lige som stadionuret rundede 90 minutter slap svenske Dejan Kulusevski fri på sin højre kant, og han var tæt på at fordoble Juventus-føringen, men denne gang var det stolpe ud for de zebrastribede gæster.

Torino-spillerne lagde i overtiden pres på, men de formåede aldrig at true Wojciech Szczesnys mål, og dermed blev det Juventus, der kunne tage tredje ligasejr i træk.

Juventus spiller sig med sejren op i Serie A’s sub-top, hvor de med 11 point indtager ligaens ottendeplads – syv point efter og en kamp mere end Napoli på førstepladsen.