2 min læsningFCK’s Neestrup før Viborg: Jeg kender dem indgående

F.C. København tager søndag imod Viborg FF, når de to klubber for første gang i næsten fem år støder sammen i Superligaens 11. spillerunde. På bænken hos københavnerne sidder assistenttræner, Jacob Neestrup, som har en del aktier i, at Viborg FF igen er at finde i Superligaen.

2 min læsning
Superligakampen hjemme mod Viborg FF er en must-win kamp for F.C. København. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Jacob Neestrup stod i spidsen for Viborg FF i halvandet år, og han lagde blandt andet grundstenene til den oprykning, som klubben sikrede sig denne sommer.

Da den 33-årige nuværende assistenttræner i F.C. København ved nytår forlod rollen som cheftræner i den jyske domkirkeby til fordel for en tilbagevenden til F.C. København, efterlod han klubben på førstepladsen i 1. Division og med klar kurs mod Superligaen, og nu kan hans kendskab til klubben komme københavnerne til gode.

– Jeg kender dem selvfølgelig indgående, både fordi jeg selv har været der, men også fordi jeg har fulgt dem siden jeg stoppede. 80-90 procent af startopstillingen er den samme, som da jeg stod i spidsen for holdet, så jeg har et godt kendskab til spillerne på et individuelt niveau, siger Jacob Neestrup og fortsætter:

– De har selvfølgelig lavet nogle taktiske justeringer, men dem er vi opmærksomme på.

Viborg endte sidste sæson som ganske suveræne vindere af 1. Division, hvor de blandt andet gik ubesejret gennem det indledende grundspil og kun tabte to kampe i oprykningsspillet. Dermed kunne Lars Friis, der midtvejs i sæsonen havde overtaget taktstokken fra Neestrup, føre de grønblusede tilbage i Superligaen for første gang siden 16/17-sæsonen.

– De har fortsat deres gode udvikling som hold, og de er blevet bedre og bedre. Det skal de have ros for. Det er et godt hold, som har været tro mod sig selv og sin stil i de 10 første Superliga-kampe. Kollektivet fungerer for dem, og så er der derfra plads til deres gode individualister. Men når det er sagt, så spiller vi i Parken på vores hjemmebane – og det er en kamp vi skal vinde, siger Neestrup til F.C. Københavns hjemmeside.

F.C. København og Viborg FF mødes i den sene søndagskamp klokken 20, – en kamp som kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer