1 min læsningDzeko arkitekt bag smal Inter-sejr

De italienske mestre fra Inter var tvunget til sejr lørdag aften, hvis de skulle holde trit med Napoli og AC Milan i toppen af Serie A, men lørdagens modstander fra Sassuolo havde andre planer og så længe ud til at skulle drille gæsterne.

1 min læsning
Inter forsøgte sig uden Edin Dzeko, men den gik ikke, og så skiftede de ham klogeligt ind. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ikke andet end sejr, der talte fredag aften for Inter, da de var på besøg i Reggio Emilia og Sassuolo.

De forsvarende mestre har allerede sat point til to gange i sæsonen, da både Sampdoria og Atalanta formåede at få 2-2 mod ”Nerazzurri”, og selvom det ikke er lyder som nogen katastrofe, så betyder det, at de forud for dagens kamp var hele fire point efter Napoli, der fortsat har maksimumpoint.

Drømmen om førstepladsen led et nyt knæk fredag aften, da Sassuolos landsholdsprofil og europamester, Domenico Berardi, efter 22 minutter bragte hjemmeholdet foran på et straffespark.

Efter en lille times spil var mestrene fortsat bagud, og det fik cheftræner Simone Inzaghi til at reagere. Hele fire nye spillere blev sendt på banen for Milano-klubben, og det var blandt andet topscorer Edin Dzeko, der fik græs under fødderne.

Den aldrende bosnier skulle blot bruge et enkelt minut på banen, før han kunne sætte hovedet på et skarpt-skåret indlæg fra Ivan Perisic og dermed gøre det til 1-1.

Tyve minutter senere kom Dzeko igen i fokus, da han på kanten af feltet blev nedlagt af Sassuolo-målmand, Andrea Consigli, og på det efterfølgende straffespakr gjorde Lautaro Martinez det usvigeligt sikkert til 1-2.

Fire minutter senere var Edin Dzeko igen på pletten, men denne gang blev målet efter VAR-gennemsyn underkendt for offside.

Det ændrede dog ikke det store ved, at Inter kunne tage mod nord med tre point i bagagen, og dermed har de ikke sluppet Napoli helt af syne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer