1 min læsningDolberg gjorde comeback i sikker Nice sejr

Efter to kampe helt ude af truppen i OGC Nice var Kasper Dolberg lørdag tilbage på bænken for det sydfranske mandskab, der ikke havde problemer med at slå bundholdet fra Brest.

1 min læsning
Kasper Dolberg havde en god mulighed, som han dog måtte se gå over mål. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været meget op og ned for Kasper Dolberg i denne sæsons Ligue 1.

Den blonde dansker scorede to gange mod mestrene fra Lille i anden spillerunde, men kampen efter var han ikke i truppen til kampen mod Bordeaux. Derefter blev det til fuld tid og scoring mod Nantes, hvorefter han måtte udgå af kampen mod Monaco efter bare 15 minutter på banen.

Knæskaden fra kampen mod Monaco har på det seneste holdt Dolberg ude af to ligakampe, men lørdag aften gjorde han comeback for Nice, da han fik de sidste 12 minutter i kampen mod bundholdet fra Brest.

Læs også: Dolberg udgår med skade

Kasper Dolberg kom ind ved stillingen 2-0, mens skudstatistikken lød på 8-0 i Nice’s favør. I overtiden lykkedes det faktisk Brest at få en enkelt afslutning indenfor målrammen, og den gik sågar ind, men på det tidspunkt var det for sent for bretonerne, der måtte tage hjem til Bretagne med sæsonens femte nederlag.

Kasper Dolberg er trods sine skadesproblemer udtaget til den landsholdstrup, der i den kommende uge møde Moldova og Østrig i VM-kvalifikationen.

Læs også: Kasper Dolberg er blevet sin skade kvit

Timeline

Notifications

Notifikationer