1 min læsningAaB melder skadede spillere klar

Både Milan Makaric og Louka Prip måtte i sidste weekend udgå af AaB’s kamp mod Brøndby IF, men begge spillere er klar, når nordjyderne søndag møder SønderjyskE.

1 min læsning
Milan Makaric slog sig i en duel med Brøndbys Andreas Maxsø, men serberen er klar til weekendens kamp.- Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Efter ni kampe uden nederlag kom AaB i sidste weekends spillerunde ned på jorden igen, da de måtte rejse hjem fra Brøndby Stadion med et 2-1-nederlag.

Med nederlaget mistede AaB kontakten til Superligaens tophold fra FC Midtjylland og F.C. København, men hvad værre var, måtte to af holdets profiler lade sig udskifte i kampen.

Angriber Milan Makaric måtte allerede efter ti minutter af kampen opgive at spille mere, mens Louka Prip efter en times spil også forlod banen. Til Nordjyske fortæller AaB-cheftræner Martí Cifuentes, at begge spillere er klar til søndagens kamp mod SønderjyskE, hvor AaB skal tilbage på rette spor.

– Vi har i løbet af ugen talt meget om, at det ikke var nogen god præstation, vi leverede mod Brøndby. Den slags ting sker dog, og det vigtigste er nu, hvordan vi reagerer på det nederlag. Vi skal være sultne efter at vise os frem fra vores bedste side foran vores fans, siger Martí Cifuentes til Nordjyske.

AaB må fortsat undvære sin langtidsskadede anfører, Lukas Andersen, mens også spanske Rufo fortsat er ukampdygtig. Også portugisiske Pedro Ferreira må sidde over mod SønderjyskE, da han i kampen mod Brøndby tilranede sig sæsonens fjerde gule kort og dermed har karantæne.

Timeline

Notifications

Notifikationer