Lyngby sejrede i tæt opgør på Monjasa Park

Lyngby BK besøgte fredag aften Frederica, hvor de på Monjasa Park skulle møde FC Fredericia. Det blev til en sejr for det sjællandske mandskab i en tæt kamp.

Lyngby BK
Lyngby BK vandt senest med 3-1 over Hvidovre IF den 25. september. Foto: lyngby-boldklub.dk.

Fredag aften skulle Lyngby BK en tur til Jylland, hvor de på Monjasa Park mødte FC Fredericia i et sandt topopgør.

Det skulle blive en tæt kamp mellem de to klubber, hvor Lyngby i sidste ende kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 0-2.

Langt hen ad vejen var det en tæt affære, hvor Lyngbys Frederik Gytkjær fem minutter inden halvleg kunne bringe det sjællandske mandskab foran med 0-1.

Det lykkedes dog for FC Fredericia at få udlignet undervejs, men det blev desværre for det jyske mandskab annuleret igen.

Til sidst lykkedes det for Lyngby at lukke kampen, da selvsamme Frederik Gytkjær scorede efter 87 minutter til slutresultatet 0-2.

Med det resultat rykker Lyngby op på en andenplads i NordicBet Ligaen med 23 point, mens FC Fredericia placerer sig lige bag de sjællandske mandskab med 20 point.