Premier League

Brentford-sportsdirektør: Selvfølgelig er Thomas Frank eftertragtet

Brentfords sportsdirektør Rasmus Ankersen fortæller, at Thomas Frank selvfølgelig er eftertragtet efter nogle flotte resultater med London-klubben.

Thomas Frank
Thomas Frank har gjort det så godt i Brentford, at han nu rygtes mod større klubber. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford Football Clubs flotte oprykning og sidenhen start i Premier League, har fået rygterne om danske Thomas Frank til at florere. De engelske medier har berettet om, at danskeren skulle være i spil som kommende træner i Arsenal, hvis de skulle vælge at afskedige Mikel Arteta.

B.T. har taget en snak med Brentfords sportsdirektør Rasmus Ankersen, som bekræfter, at den danske Premier League-træner er en eftertragtet mand.

– Det er klart, at når det går godt – som det gør i Brentford – så bliver man selvfølgelig mere eftertragtet i markedet. Og Thomas fortjener selvfølgelig stor kredit for det arbejde, han har lavet her, siden han kom til for mere end tre år siden og før det som assistenttræner, siger Ankersen til B.T.

Læs også: Spanske medier: Barcelona holdt krisemøde – Koeman kan fyres inden for få timer

Thomas Frank har på nuværende tidspunkt kontrakt med Brentford frem til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P