1 min læsningMensah inden Lyon: Fed oplevelse men ikke mere end det

Brøndby IF skal torsdag i aktion i Europa League, når de på udebane møder de syvdobbelte franske mestre fra Lyon, og det bliver en kamp, hvor Brøndby-spillerne skal finde en balance mellem at nyde kampen og ikke have for meget respekt for modstanderen.

1 min læsning
Kevin Mensah og Brøndby skal ikke være alt for imponeret over modstanderen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

60 kvalifikationskampe skulle Brøndby IF igennem, inden der igen kom europæisk gruppespil på menuen på Vestegnen.

Det er 16 år siden, at modstanderne i den daværende UEFA Cups gruppe B hed Palermo, Espanyol, Lokomotiv Moskva og Maccabi Petah Tikva.

Nu er der igen europæisk på programmet for den danske storklub, og efter et fint point i Pulje A’s første kamp mod Sparta Prga, venter franske Lyon på udebane torsdag. Selvom hjemmeholdet er storfavorit til opgøret, så er ambitionerne i orden hos det danske hold.

– Det er klart, at det bliver en fed oplevelse, men ikke mere end det. Det er vigtigt at understrege, at det er en kamp, hvor vi skal ud og spille vores chance og ikke kun se det som en oplevelse, siger Brøndbys Kevin Mensah til klubbens hjemmeside.

Brøndby har langt fra den meste erfarne spillertrup set fra et europæisk perspektiv, men det opgøret mod Lyon bliver også en mulighed for at skabe sig et navn.

– Det er jo fedt at komme ud og prøve kræfter af mod de store hold, i forhold til de hold vi spiller mod til dagligt i 3F Superligaen. Der er nogle her i truppen, der har prøvet at spille internationalt mere end andre, men der er ikke nogen i vores trup, der som sådan har haft succes med det. Så vi skal ud og skabe det for os selv, siger Mensah.

Kampen mellem Lyon og Brøndby bliver spillet torsdag klokken 18:45, og den kan ses på TV2 Sport X.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P