Champions League

Bonucci inden Chelsea-kamp: Sådan tøjler man Lukaku

Juventus’ Leonardo Bonucci skal i aftenens Champions League-brag mod Chelsea forsøge at dæmme op for formstærke Romelu Lukaku.

Leonardo Bonucci's Juventus tager i aftenens Champions League-brag imod Chelsea på hjemmebane. Foto: Scanpix/Ritzau.

Juventus tager i aftenens Champions League-kamp imod Chelsea på Allianz Stadium. Og en af kampens vigtigste dueller bliver mellem Juventus’ forsvarsgeneral Leonardo Bonucci og Chelseas formstærke Romelu Lukaku.

De to profiler kender efterhånden hinandens spillestil, efter de mange gange har stået overfor hinanden i Serie A, hvor Lukaku spillede i to år for Inter inden sit skifte til Chelsea i sommer.

 Leonardo Bonucci mener, at han har luret, hvordan man holder Lukaku fra scoringsfadet.

– Når Lukakus hold har bolden på midtbanen, gælder det som forsvarsspiller om at lade forsvarskæden falde langt tilbage på banen. For Lukaku vil ofte søge bolden i dybden bag forsvaret, fortæller Leonardo Bonucci til The Athletic.

Bonucci anerkender i samme ombæring Lukakus kvaliteter.

– Lukaku har bevist, at han er en komplet angriber. Han kan afgøre kampe på egen hånd, og som modstander skal du være opmærksom på ham i alle 90 minutter. Du må ikke sove i 10 sekunder, for så er han dødbringende, siger Bonucci.

Og Bonucci har grund til at nære respekt for den belgiske angriber. Lukaku var med sine 24 Serie A-scoringer i sidste sæson med til at vinde ligatitlen for Inter foran Bonucci’s Juventus, som ellers har vundet Serie A-titlen hvert år siden 2012.

Aftenens opgør skydes i gang kl: 21:00 og kan følges på TV3 Sport.

Læs også: Rice lægger United og Chelsea på køl: Man kan se det på min præstation

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P