Suaréz sikrer Atletico sen sejr mod pointløse A.C. Milan

A.C. Milan skulle for første gang i mere end syv år spille Champions League på hjemmebane. Luis Suarez sørgede for, at milaneserne ikke fik point i deres Champions League-gensyn

Ud over at score til 1-0, sendte Milans Rafael Leão også et flot udført saksespark på overliggeren. Foto: Scanpix/ritzau.

A.C. Milan skulle i aftenens opgør mod Atletico Madrid sikre de første point til deres Champions League-konto.

Og det var Milans Ante Rebic, der brændte kampens første store chance efter 18 minutters spil på en friløber, hvor Atleticos keeper, jan Oblak, fik reddet til hjørne. Men milaneserne udnyttede hjørnesparket til fulde, da Rafael Leao konverterede en nedfaldsbold til en flot afslutning, der efterlod Oblak uden chance.

kampen tog en drejning, da milans midtbanedynamo Franck Kessie modtog sit andet gule kort og blev udvist efter bare 29 minutters spil.

Det fik Milan-træner, Stefano Pioli, til at benytte en af sine udskiftninger. Den iltre kroat Ante Rebic, som allerede havde modtaget et gult kort blev pillet ud og ind kom i stedet Sandro Tonali.

Efter pausen tog Milan et defensivt udgangspunkt, hvor Atletico Madrids offensiv bestående af Suarez, Griezmann og Félix fik spillet sig frem til flere store chancer. Og endelig i det 84. minut fik Griezmann koldblodigt udlignet til 1-1 på kanten af feltet. Scoringen blev samtidig hans første, efter han i sommer vendte tilbage til Atletico fra FC Barcelona.

Kampens afgørelse kom først i det 97. minut, hvor dommer, Cuneyt Cakir, fløjtede straffespark for hånd på bolden i milanesernes felt. Det blev Luis Suarez, der fra 11-meter-pletten placerede bolden blødt midt i målet og sikrede Atletico en sen 1-2-sejr.

Milan har efter aftenens opgør nul point på kontoen og ligger sidst i Gruppe B, mens Milan med fire point placerer sig på andenpladsen efter Liverpool.

Aftenens opgør var samtidig Milans første hjemmebanekamp i Champions League-sammenhæng siden februar 2014, hvor Milaneserne også mødte netop Atletico Madrid. Dengang tabte Milan også 0-1.