3F Superligaen

Rasmus Falk havde tilbud fra Rusland: Min agent er hamrende træt af det

Rasmus Falk skiftede i 2016 fra OB til F.C. København, men den dengang 24-årige fynbo havde andre tilbud på hånden, som han trods bedre økonomi takkede nej til.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er efterhånden gået fem år, siden Rasmus Falk i sommeren 2016 skiftede OB’s blå-hvide trøje ud med F.C. Københavns ditto.

Falk havde længe været en markant profil i Superligaen, og skiftet til FCK skabte harme blandt fansene i den fynske klub. Men faktisk havde Falk også mulighed for at skifte til flere udenlandske klubber. Det fortæller han mandag aften i TV3 Sports Offside.

– Der var et polsk hold, det var en flot pakke – økonomisk helt fantastisk, men jeg har aldrig rigtigt været drevet af det [..] Så havde jeg spillet i Rusland af mange omgange, og jeg tror, at min agent er hamrende træt af, at jeg ikke løber rundt ovre i Moskva, for det har været et af de steder, hvor der har været nogle klubber, siger Rasmus Falk til TV3 Sport.

Rasmus Falk, der på det seneste har siddet ude med en muskelskade i låret, har kontrakt med F.C. København i yderligere fire år. Selvom han har haft mulighed for at skrive store kontrakter andetsteds, så har han det også godt, hvor han er.

– Jeg skal nok klare mig med det, jeg har nu, man skal ikke have ondt af mig, jeg har lavet gode aftaler, og jeg havde også en god aftale i OB i forhold til hvor ung jeg var. Det er ikke sådan, at F.C. København ikke betaler – jeg er privilegeret, lyder det fra den 29-årige fynbo.

Rasmus Falk forlængede i 2020 sin kontrakt med F.C. København, så hvis han skal skifte fra hovedstadsklubben inden 2025, skal en klub købe ham fri.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P