1 min læsningPochettino: Ingen konflikt mellem Neymar og Mbappé

PSG-træner, Mauricio Pochettino, fortæller, at der er ren luft mellem stjernespillerne Neymar og Kylian Mbappé. Det er en batalje fra weekendens kamp, der har sat gang i spekulationer om fjendskab mellem de to holdkammerater.

1 min læsning
Mauricio Pochettino har stået i spidsen for det stjernespækkede PSG-mandskab siden januar 2021. Foto: Scanpix/Ritzau.

Siden PSGs 2-0-sejr over Montpellier i weekenden, er der i medierne blevet spekuleret i, om PSG-stjernerne Kylian Mbappé og Neymar er på kant med hinanden.

Læs også: PSG cruiser videre i den franske liga med ottende sejr på stribe

Årsagen til spekulationerne er, at Neymar, kort efter Mbappés udskiftning, lavede en glimrende assist til Julian Draxler. Efter at have set Neymars assist, skulle Mbappé ifølge franske medier have sagt til sidemanden på bænken, at Neymar aldrig laver afleveringer af samme kvalitet til ham. Mbappé skulle have afsluttet sætningen med et mindre pænt ord om Neymar.

Men PSG-træner, Mauricio Pochettino, afviser, at der skulle være problemer mellem de to stjerner:

-Det er to gode drenge, og de er drevet af at vinde. Situationer som denne kan ske mellem atleter, der kæmper for at nå et mål. Der har været snakket meget om situationen, men der er ikke uro i truppen. De både snakkede og grinte sammen til træning, fortæller argentineren til det franske medie L’Equipe.

Pochettinos PSG skal i aften møde sidste års finalister fra Manchester City i Champions League. Kampen kan ses på TV3+ med kampstart klokken 21:00

Læs også: Lionel Messi meldt klar til Champions League-brag

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P