1 min læsningKoeman inden Benfica-opgør: Jeg ved endnu ikke hvordan vi stiller op i morgen

Ronald Koeman siger på tirsdagens pressemøde forud for Champions League-kampen mod Benfica på udebane, at han endnu ikke ved, hvordan Barcelona stiller op.

1 min læsning
Koeman
FC Barcelona skal onsdag forsøge at sikre sig klubbens første point i Champions League-gruppespillet, når man møder Benfica på udebane. Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

Om det er ren spin, eller om den ganske enkelt er god nok, vides ikke. Men FC Barcelona-træner Ronald Koeman har på tirsdagens pressemøde forud for Champions League-kampen mod Benfica fortalt, at han endnu ikke ved, hvordan han stiller sit mandskab. Mindre end et døgn inden kampen begynder.

– Jeg ved endnu ikke, hvordan vi stiller op i morgen. Vi skal selvfølgelig fokusere på de unge spillere og give dem spilletid, men det altafgørende bliver den fysiske form på dagen og spillernes indstilling, fortæller den hollandske Barca-træner på pressemødet og uddyber.

– Vi skal spille fem kampe på bare 12 dage, og det er meget for hvilken som helst spiller. Vi skal se efter hvor vi har de mest friske ben, siger Ronald Koeman, der fik en særdeles hård start på gruppespillet, hvor man hjemme på Camp Nou tabte med 0-3 til Bayern München.

Læs også: FC Barcelona i krise: Beder medlemmer om hjælp og vil udvide bestyrelsen

Kampen mellem Benfica og FC Barcelona starter onsdag klokken 21 og kan følges på TV3 MAX og Viaplay.

Læs også: Barcelona-spillere: Vi skal kæmpe med om titlen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P